Fiberutbyggnad

Den planerade fiberutbyggnaden som Skanova/Eltel skall göra inom vårt område kommer att påbörjas under september månad. Samtliga fastigheter kommer att få anslutningsmöjligheter, men för de fastigheter som inte ansluter nu kommer det att lämnas en anslutningspunkt vid tomtgräns.

Styrelsen har fått en karta med föreslagen ledningsdragning och ett avtalsförslag, men styrelsen har inte befogenhet att godkänna detta. Det behövs ett beslut från en  föreningsstämma. Styrelsen kommer därför snarast att kalla till en extra föreningsstämma till den 27 augusti för att få ett godkännande av avtalet.

Kallelse samt övriga underlag kommer att mailas samtliga medlemmar under vecka 31.

Med vänlig hälsning
Styrelsen 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-